Onze medewerkers

Sara van Rekum

Met heel veel liefde voor het vak ben ik in 2009 Kinderopvang Plezier gestart. Kinderen laten mijn hart sneller kloppen. Ik kan gerust zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Er elke dag voor de kinderen zijn vind ik het mooiste wat er is, en tegelijkertijd geven zij ook zoveel terug! Wat voor mij heel gewoon is, is stiekem de hoogst haalbare kwaliteit, namelijk ze écht zien, horen en begrijpen!

Peter van Rekum

Voetballen, legoën, schaken of kwartetten, kinderen houden mij jong! Elke dag op mijn knieën door de zaal heen, dat vinden zij het allerleukste. Samen met de kinderen maken wij er elke dag weer een avontuur van! De kinderen nieuwe vaardigheden aanleren, dat maakt mij blij! Stoeien is echt zo’n mannending, maar ook stoeien moet je leren. Heerlijk om te zien hoe de kinderen hierin groeien.

Annelies Kramer

Met heel veel plezier maak ik er voor de jongste kinderen een tweede thuis van na schooltijd! Bijkomen, verstoppertje spelen en stoelendans het kan en mag allemaal! Elke middag wordt ik verwend met zandtaartjes, baksels uit de oven en cappuccino’s. Want de zandbak en onze uitgebreide huishoek zijn echt favoriete plekjes.  Als moeder weet ik maar ik al te goed hoe waardevol een fijne, leuke en veilige plek na schooltijd is!

Ursula Schenk

Kinderen zijn zo echt en puur. Dat is heel erg mooi om te ervaren. Sport en spel is helemaal aan mij besteed. Met mijn CIOS Sport & Bewegen opleiding kan ik de kinderen veel sporten aanleren! Ook vind ik het heerlijk om úren tactische bordspellen en kaartspelletjes te spelen. Ik trek graag met de kinderen op en ik vind het geweldig om te ontdekken wat er allemaal in hun omgaat en wat ze in beweging brengt!

Margreet van de Beek

Sinds 2009 ben ik de vaste invaller op Kinderopvang Plezier. Daar geniet ik enorm van. Alle zwangerschapsverlof periodes heb ik opgevuld en ik ben er ook vaak bij in de vakanties. De kinderen worden altijd heel erg blij als ik kom! Doordat er elke dag vertrouwde gezichten zijn zie je de kinderen echt thuiskomen, dat is heel mooi!