Onze medewerkers

Sara van Rekum

Met heel veel liefde voor het vak ben ik in 2009 Kinderopvang Plezier gestart. Kinderen laten mijn hart sneller kloppen. Ik kan gerust zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Er elke dag voor de kinderen zijn vind ik het mooiste wat er is, en tegelijkertijd geven zij ook zoveel terug! Wat voor mij heel gewoon is, is stiekem de hoogst haalbare kwaliteit, namelijk ze écht zien, horen en begrijpen!

Peter van Rekum

Voetballen, legoën, schaken of kwartetten, kinderen houden mij jong! Elke dag op mijn knieën door de zaal heen, dat vinden zij het allerleukste. Samen met de kinderen maken wij er elke dag weer een avontuur van! De kinderen nieuwe vaardigheden aanleren, dat maakt mij blij! Stoeien is echt zo’n mannending, maar ook stoeien moet je leren. Heerlijk om te zien hoe de kinderen hierin groeien.

Ursula Schenk

Kinderen zijn zo echt en puur. Dat is heel erg mooi om te ervaren. Voor de jongste kinderen ben ik hun veilige haven na schooltijd. Samen verzinnen wij de leukste spelletjes, bouwen vaak hutten en elke middag vinden wij buiten iets leuks om te ondernemen. Van het voorlezen kan deze leeftijdsgroep ook heel erg genieten, en ik stiekem ook! Het is hun vrije tijd waar ik graag een feestje van maak.

Margreet van de Beek

Sinds 2009 ben ik de vaste invaller op Kinderopvang Plezier. Daar geniet ik enorm van. Alle zwangerschapsverlof periodes heb ik opgevuld en ik ben er ook vaak bij in de vakanties. De kinderen worden altijd heel erg blij als ik kom! Doordat er elke dag vertrouwde gezichten zijn zie je de kinderen echt thuiskomen, dat is heel mooi!

 

Joni van der Graaf

Met mijn achtergrond als leerkracht weet ik hoe ongelofelijk belangrijk de vrije tijd van kinderen is. Daarom is het zo heerlijk om te zien hoe lekker ze kunnen ontspannen bij ons. Ze komen echt thuis en het materiaal sluit aan bij hun fantasie en wensen. De activiteiten stemmen wij samen met de kinderen af. Ze hebben echt inspraak en dat geeft veel vertrouwen en een veilig gevoel.

Nelleke Weerstand