Medewerkers kinderopvang Plezier

Sara van Rekum

Met heel veel liefde voor het vak ben ik in 2009 Kinderopvang Plezier gestart. Kinderen laten mijn hart sneller kloppen. Ik kan gerust zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Er elke dag voor de kinderen zijn vind ik het mooiste wat er is, en tegelijkertijd geven zij ook zoveel terug! Wat voor mij heel gewoon is, is stiekem de hoogst haalbare kwaliteit, namelijk ze écht zien, horen en begrijpen!

Peter van Rekum

Voetballen, legoën, schaken of kwartetten, kinderen houden mij jong! Elke dag op mijn knieën door de zaal heen, dat vinden zij het allerleukste. Samen met de kinderen maken wij er elke dag weer een avontuur van! De kinderen nieuwe vaardigheden aanleren, dat maakt mij blij! Stoeien is echt zo’n mannending, maar ook stoeien moet je leren. Heerlijk om te zien hoe de kinderen hierin groeien.

Alina Kozilek

In Roemenië, waar ik vandaan kom, heb ik 12 jaar met kleuters gewerkt. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik ook hier in Nederland weer met kinderen kan werken. Bij Kinderopvang Plezier voel ik mij helemaal thuis. Het is een warme plek met fijne collega’s. Ik ben zó trots op de kinderen waarmee ik mag werken. Elke dag verzin ik nieuwe uitdagingen, knutsels en proefjes. De kinderen van mijn zaal genieten hier enorm van.

Annelies Kramer

Met heel veel plezier maak ik er voor de jongste kinderen een tweede thuis van na schooltijd! Bijkomen, verstoppertje spelen en stoelendans het kan en mag allemaal! Elke middag wordt ik verwend met zandtaartjes, baksels uit de oven en cappuccino’s. Want de zandbak en onze uitgebreide huishoek zijn echt favoriete plekjes. Als moeder weet ik maar ik al te goed hoe waardevol een fijne, leuke en veilige plek na schooltijd is!

Belle van Tuyll

Tijdens mijn basisschoolleeftijd mocht ik na school drie dagen per week spelen bij Kinderopvang Plezier! Nu studeer ik zelf en werk ik met veel liefde als groepshulp bij dit mooie bedrijf. De kinderen worden altijd helemaal blij als ik op hun groep mag helpen! Boekjes voorlezen, spelletjes spelen, maar ook tafels afruimen en lunch voorbereiden, ik vindt het allemaal even leuk!

Celine Linnebank

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Plezier. Bij Kinderopvang Plezier mag ik heel veel ervaring opdoen als hbo student pedagogisch medewerker. Mijn creativiteit komt goed van pas, ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen of te tekenen. Daarnaast geniet ik van een gezellig spelletje of een potje voetbal in de kooi. Super leuk dat ik mij hier verder in mag ontwikkelen!
Scroll naar boven