Onze medewerkers

Sara van Rekum

Met heel veel liefde voor het vak ben ik in 2009 Kinderopvang Plezier gestart. Kinderen laten mijn hart sneller kloppen. Ik kan gerust zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Er elke dag voor de kinderen zijn vind ik het mooiste wat er is, en tegelijkertijd geven zij ook zoveel terug! Wat voor mij heel gewoon is, is stiekem de hoogst haalbare kwaliteit, namelijk ze écht zien, horen en begrijpen!

Peter van Rekum

Voetballen, legoën, schaken of kwartetten, kinderen houden mij jong! Elke dag op mijn knieën door de zaal heen, dat vinden zij het allerleukste. Samen met de kinderen maken wij er elke dag weer een avontuur van! De kinderen nieuwe vaardigheden aanleren, dat maakt mij blij! Stoeien is echt zo’n mannending, maar ook stoeien moet je leren. Heerlijk om te zien hoe de kinderen hierin groeien.

Judith Fieten

Werken met kinderen is altijd al mijn passie geweest! Ik vind het geweldig om mijn creativiteit te delen met de kinderen, dit varieert van aquarellen tot handletteren en van boetseren tot stenen schilderen. De kinderen zijn altijd enorm gefascineerd wat er allemaal mogelijk is met creatieve materialen. Kinderopvang Plezier is een hele fijne werkplek waar ik me kan verrijken met nieuwe pedagogisch inzichten!

Alina Kozilek

In Roemenië, waar ik vandaan kom, heb ik 12 jaar met kleuters gewerkt. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik ook hier in Nederland weer met kinderen kan werken. Bij Kinderopvang Plezier voel ik mij helemaal thuis. Het is een warme plek met fijne collega’s. Ik voel mij er elke dag welkom! Ik ben zó trots op de kinderen waarmee ik mag werken. Elke dag verzin ik nieuwe uitdagingen, knutsels en proefjes. De kinderen van mijn zaal genieten hier enorm van. Mijn hart gaat écht sneller kloppen van dit werk!

 

Annelies Kramer

Met heel veel plezier maak ik er voor de jongste kinderen een tweede thuis van na schooltijd! Bijkomen, verstoppertje spelen en stoelendans het kan en mag allemaal! Elke middag wordt ik verwend met zandtaartjes, baksels uit de oven en cappuccino’s. Want de zandbak en onze uitgebreide huishoek zijn echt favoriete plekjes.  Als moeder weet ik maar ik al te goed hoe waardevol een fijne, leuke en veilige plek na schooltijd is!

Belle van Tuyll

Tijdens mijn basisschoolleeftijd mocht ik na schooltijd drie dagen per week spelen bij Kinderopvang Plezier! Nu studeer ik zelf en werk ik met heel veel liefde als groepshulp bij dit mooie bedrijf. Ik vind het geweldig dat ik nu zelf mag bijdragen aan het tweede thuis voor andere kinderen. De kinderen worden altijd helemaal blij als ik op hun groep mag helpen! Boekjes voorlezen, spelletjes spelen, maar ook tafels afruimen en lunch voorbereiden, ik vindt het allemaal even leuk!

Celine Linnebank

Sinds juni dit jaar ben ik werkzaam bij Kinderopvang Plezier. Afgelopen zomer heb ik de overstap gemaakt naar de mooie wereld van de pedagogiek en kinderopvang. Mijn studie HBO Pedagogiek volg ik in deeltijd verband. Bij Kinderopvang Plezier mag ik heel veel ervaring opdoen als student pedagogisch medewerker. Doordat ik al bekend was met de fijne werkwijze van Kinderopvang Plezier, ben ik extra blij en dankbaar dat ik hier alles mag leren. Mijn creativiteit komt goed van pas, ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen of te tekenen. Daarnaast geniet ik van een gezellig spelletje of een potje voetbal in de kooi. Super leuk dat ik mij hier verder in mag ontwikkelen!